Vauva- ja perhekuvaus

palvelut

newbornkuvaus

 

Sinulle äiti, jotta mikään ei unohtuisi.

Hetkiä, kun vasta opettelette tuntemaan toisianne, hetkiä, jotka ovat ainutlaatuisen arvokkaita. Ja myös hetkiä, jotka vilisevät vauhdilla ohitse. Nämä kuvat kuljettavat sinut aina takaisin alkuun, kun hän oli vielä aivan pieni.

Newbornkuvaus on 4–14 vuorokauden ikäisen vauvan ja hänen perheensä ensi hetkien ikuistamiseen tarkoitettu kuvaus. Kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla ja aikaa varaamme aina runsaasti, 2-4 tuntia. Kuvaamme monipuolisesti vauvaa yksin ja jokaisen perheenjäsenen kanssa.

Galleria sisältää runsaasti tunnetta ja herkkyyttä, yksityiskohtia ja ainutlaatuisia muistoja teidän perheenne tarinasta uuden edessä.

newborn kuvaus katariina vainio

Newbornkuvaus on hyvä varata ajoissa jo odotusaikana ja varaamme kalenteristani ajan teille lasketun päivän mukaan. Vauvan synnyttyä sovimme päivän ja kellonajan.

Ennen kuvausta lähetän teille kattavan oppaan helpottamaan valmistautumista ja löydätkin siitä vinkkejä pukeutumiseen ja muihin ehkä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

odotusajankuvaus

 

Sisälläsi kasvaa jotain suurenmoista. Kannat lastasi sydämesi alla, kohtusi suojassa 9 kuukautta ja se on ainutlaatuinen jakso elämässäsi.

Nämä kuvat ovat muistoksi sinulle äiti, tuosta ihmeellisestä ajasta.

Voimme kuvata sinua toiveidesi mukaan joko studiolla tai miljöössä. Voit tulla yksin, puolisosi kanssa tai koko perheesi. Keskiössä olet kuitenkin sinä ja sisälläsi kasvava uusi elämä.

Kuvata voimme missä kohtaa raskautta tahansa mutta parhain aika kuvaukselle on viimeisellä kolmanneksella, viikkojen 30-34 vaiheilla jolloin vatsa on jo kauniisti pyöristynyt.

Studiolla on muutamia mekkoja, jotka ovat lainattavissa odotusajankuvaukseen sekä erilaisia pitsisiä kaftaaneja.

 

odotusajankuvaus katariina vainio

motherhood-kuvaus

Nämä kuvat ovat sinulle äiti, jotta muistat miltä tuntui, kun pikkuisesi painoi päänsä rintaasi vasten, miten hän nauroi, kun kutittelit hänen masuaan tai miten hän kiipesi syliäsi pitkin.

Tämä on kuvaus, jossa ylistetään uskomatonta äitiyden matkaa.

Näille kuville ei ole ala- tai yläikärajaa ja näille kuville on aina oikea aika juuri nyt.

motherhood kuvaus äiti ja lapsi

lapsikuvaus

 

Joko studiossa tai miljöössä toteutettava lapsikuvaus, joka sopii loistavasti esimerkiksi tärkeiden merkkipaalujen ikuistamiseen.

(Ei sisällä sisarus- tai perhekuvia.)

lapsikuvaus72

perhekuvaus

Elämänmakuinen, teidän näköisenne kuvaus joko sisällä studiossa tai valitsemassamme miljöössä.

Upotetaanko varpaat rantahiekkaan? Juoksemmeko kilpaa niityn reunalla? Lähdemmekö kalaan tai ehkä veneretkelle saaristoon?

Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne kuvaus.

Perhekuvaukseen sisältyy aina jokaisesta lapsesta yksittäiskuvat ja yhdessä perheen kanssa.

perhekuvaus katariina vainio